Elu on mäng, mis lõpeb alati surmaga, ükskõik kuidas sa seda ka ei mängiks

Saturday 8 January 2011





Elu on vikerkaar - värviline



Kõik tüdrukud on printsessid, kuid neid tuleb kohelda kui kuningannasid .




Kõige paremad sõbrad on armastus, hoolivus ja enesekindlus.


Eesmärk on tühiasi, tähtis on selle poole liikumine.



Halb tuleb iseenesest, headust peab õppima.



Rohkem sisu, vähem kunsti



Nobody said it was easy




Geenius ilma hariduseta on nagu hõbemaak, mis alles kaevanduses
 Kõik, mis teed, teed endale .
 Kui vaid oskaks kõike paremaks muuta.
 Kui sa ei austa iseenast, ei tee seda ka teised .



 Labane käitumine reostab toredaid rõivaid rohkem kui pori
 Kunagi ei saa milleski päris kindel olla










Sel hetkel ma tundsin, et kõik on just nii nagu peab






Ma ei kahetse tehtut, vaid olen õnnelik, et see kõik üldse juhtus




I'm happy , if you are happy



Paljud inimesed ei tea, kui õnnelikud nad tegelikult on




Kas sa tead kui kõrge on taevas ?
Kui sügav on talvine öö ? 
Kui valusad on nutetud pisarad ?



When the one you love says he ni longer wants you. What becomes your reason for living ... When your reason is gone ...




Sa võid nutta, muretseda, vihata nagu iga teine inimolend, aga kunagi ei tohi ära unustada, et su hingele teevad need rasked olukorrad lõpuks ainult nalja.




Visata ära oma elu unistuste pärast, mis ei täitu ?




You saw them fall in love. You saw them fight for love. But now... everything will change.





Mul on keegi, kelle nimel olen valmis kõigile ja kõigele EI ütlema.







Mu elu on nagu tänapäeva muinasjutt, vahe on ainult selles, et m inu lool pole õnnelikku lõppu .






 Pisarad võivad kuivada, aga süda nutab ikka edasi .







Ma võin ju olla ilus. Mul võib olla hea iseloom. Ma olen hooliv ja sõbralik. Ma naeran alati. nii palju kui võimalik, sest Mul on nii hea. kuid Keegi ei näe tegelikult Mu sisse, ka Mina olen haavatav, ka Mina saan haiget. Ma ei pruugi seda välja näidata, sest Mulle ei meeldi haletsemine, lohutamine. Ma saan ise oma asjadega hakkama, Ma saan oma muredest üksi jagu, Mul pole vaja, et teised Minu pärast nutaks, EI, Ma ei taha seda, Ma võtan elult kõik, mis võtta annab, Mul on hea elu, kuid kui Minuga halvasti käitutakse, käitun Mina ka. Ma võin olla vastikum kui keegi Teine, aga Te ei tea seda, Te näete ainult väikest tüdrukut, kes naerab ja naeratab päevast päeva, aga Te ei näe selle väikese tüdruku sisse, kuigi Te võiksite. Ka Minul on süda millele on palju kordi haiget tehtud, ja on haavu mis ei parane kunagi, isegi, kui Ma homme jälle naeratan, Mu süda valutab ikkagi, nii kaua kuni Keegi selle terveks teeb, nii kaua kui Keegi lõpuks suudab Mu haavu parandada, aga seda Kedagi jään ma vist elulõpuni ootama, ja neid pisaraid jään Ma alatiseks peitma.

I didn’t fall, i attacked the floor







Kui armastus pähe lööb, siis võib kõike juhtuda...




If we gonna die, I wanna be with you .
Kõik pole alati selline, millisena ta näib. Ma võin ju naeratada, mu silmad säravad, kuid tegelikult olen ma seest täiesti tühi. Ma ootan, et keegi mõistaks ja ütleks mulle .. "ma tean mida sa üritad, aga mind sa ei peta." Tahan, et kõik saaksid aru, et inimesi saab nii kergesti ära petta. Eriti siis kui osata mängida. Oma tunnete peitmine on tavaliselt kõige ergem. Teiste ees naeratad ja oled rõõmsameelne, kuid üksi olles ei saa pisaraid kuidagi silmist.
Kõigil on tunnete väljendamine erinev, mõni kurvata olles karjub, teine nutab mõni on lihtsalt tõsine ja mõlgutab omi mõtteid. Rõõmsana olles samuti nutetakse, naerdakse, kiljutakse ja lihtsalt säratakse.
Me kõik oskame oma moodi olla. Me kõik oleme inimesed. Kõik teod on inimlikud. Ja meie, me pole keegi selleks et kedagi nende tegude eest kohtu mõista, me lihtsalt peame üritama mõista miks inimene on ühel päeval ühte moodi ja teisel päeval teist. Kõik tunded on tunded. Kõik inimesed tunnevad midagi, ükskõik kas see on siis hea, või halb tunne …








Naerata nüüd jälle sa, naerata. Nagu eile armas ! pisarad nüüd kuivata, naerata, naerata!






Võibolla nemad ei mõtle koguaeg sellele, et kõik võiks hästi minna, vaid lihtsalt läheb..





Liiga palju aega on möödas. Liigagi palju. Kuid on asju mis ei unune isegi mitte aja möödudes. Need on tunded : igatsus, vihkamine ja armastus. Need on tunded mis jäävad alati inimese sisse, ükskõik kui palju aega poleks möödas, ükskõik kui palju asju poleks juhtunud.
Me soovime, et me ei mäletas, me soovime et ei tunneks. Kuid ei… see pole võimalik. Meie soovid ei täitu ainult tahtmise peale, me peame ka väga palju pingutama. Et midagi unustada ei saa inimesele ettekirjutisi teha, et mida täpselt tegema peab. Iga üks peab leidma ise oma viisi, kuidas saada taas õnnelikuks,
Me kõik tahame olla õnnelikud, kuid see on täiesti võimatu. Jah on küll mõned ajad su elus kus sul pole muresid aga need ei kesta igavesti. Need saavad ka otsa, ja need lõpevad suurte pisarate ja vihkamisega. Ainult aeg näitab mis juhtub ja mis saab edasi. Ainult aeg teab kui õnnelikuks keegi tulevikus veel saab. Ainult aeg teab, kui palju sind keegi tegelikult armastab.